Kerstin den Fantastiska

Så heter hon, efter min fantastiska mormor, min nya Ashford Traditional Spinningwheel! Hon flyttade in hos mig i går eftermiddag och hela eftermiddagen och kvällen ägnade vi åt varandra och vår gemensamma passion - att spinna!




Fina Jennie som var Kerstin den Fantstiskas förre ägare, då kanske under annat namn, var söt och skickade även med ett topsband, färgad Corriedale ull så att Kerstin inte skulle vara så ensam i färden från Luleå till Mariestad.



IN English - Kerstin the Amazing is the name of my new Ashford Traditional Spinningwheel. She moved in with me yesterday afternoon, and the whole afternoon and evening we spend together doing what we like best - spinning yarn!


Kommentarer
Postat av: eddy

vilken skönhet!!! ja.. jag tycker att vi tar en stickfika. det är stickcafé på redbergskolan igen på söndagen men vi kanske kan ses även på lördagen??? vara hemma hos någon och brygga en hel kanna kaffe och mumsa på hembakt och sticka tills det ömmar i fingrarna??? det tycker jag låter som en fantastisk idé!



och det där mönstret blir nog behövligt =) krameli

2011-03-08 @ 12:55:12
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: Garntrollet

Åh, snygg! Jag har också en Ashford Trad. :-) Jag gillar min, det går att spinna sytrådstunna garner. Min heter Rocky och har fått vila över vintern.

2011-03-08 @ 13:05:39
URL: http://www.garntrollet.se/blog
Postat av: mia

Grattis, nu har du fått dig en god bästis, ni kommer få många trevliga timmar tillsammans:)

2011-03-08 @ 13:20:17
URL: http://mialivet.blogspot.com/
Postat av: Jennie

Så roligt att du och Kerstin redan har börjat bekanta er. Jag önskar er många mysiga timmar tillsammans. Hon har läst många ljudböcker med mig ;)

2011-03-08 @ 20:12:19
URL: http://jennies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0