Födelsedag och blåblå sockar!

Idag är det min 23 års dag!
Den har jag firat med att bli grattad av sötmamma och sötpappa per telefon imorse med ett löfte om paket som väntade hemma samt en slant på kontot som nog blir en god middag för mig och prinsPhilip på någon indisk restaurang i Göteborg i helgen - om han kan slita sig från tentaplugget det vill säga. Det har också firats med söta grattis sms och en halv miljon grattisar på facebook. Det har firats med en söt blombukett från min ena klasskamrat och en miljövänlig tvål med stjänfruktsdoft från min andra klasskamrat - jag har för tillfället bara två, och de lämnar mig i juni! Sedan firade jag med att bjuda mina två klasskamrater på fika för en slant som kom med ett grattiskort från sötfarmor redan igår.
Det har också firats med att mina nyfärgade sockar har torkat och provats.

Det har dessutom firats med att jag har fått ett jobb till, på världens underbaraste handelsträdgård. Så nu är det 150 % som gäller sommaren igenom!

Sist men inte minst firades det med att jag åt en god gazpacho och Muffin lite extra lyxig kattmat - kokt lax i bachamelsås (på burk).



Sockarna är färgade i två färgbad med olika färgkoncentration, för att göra dem lite flammiga. Därför syns det ursprungliga garnets färgskiftningar tydligare i vissa partier. Jag är helnöjd!







Kommentarer
Postat av: The Knitting Seaman

GRATTIS på födelsedagen och grattis igen till sockarna, de blev jättefina i blått! (Faktiskt ganska rejält mycket finare än i mitt rosaflammiga garn)

2011-05-24 @ 19:39:46
URL: http://theknittingseaman.blogspot.com
Postat av: Garntrollet

Grattis! Strumporna blev supersnygga!!!

Det är alltid lite trixigt med melerade garner, de ser så snygga ut men så blir det mest konstigt när man stickar med det.

2011-05-24 @ 20:26:01
URL: http://www.garntrollet.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0