This time un purpose

You've seen my accidential capture of a butterfly.
This weekend I saw them feasting on the Allium sphaerocephalon so I thought I might try to capture some on purpose.
 
Using a macro lens while taking photos of butterflies makes it so much more exciting - because you really have to get close to take a good picture. No cheating with a telescope lens!
 
Some pictures turned out more than great, if I may say so.
 
 
 
I think this last one is my favourite!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Men snyyyyyggt! Bravo!

Nej för sjutton, behåll din kamera! Det är absolut inget fel på den, det syns ju lång väg! :) Det nya objektivet jag köpte var det här: http://www.cyberphoto.se/info.php?article=DX1024 Väldigt ovant att jobba med med tanke på att jag bara använt mitt macro det senaste 1,5 åren, men skam den som ger sig! Imorgon ska jag försöka lära mig hur gafflingsfunktionen fungerar och hur i hela friden man sätter ihop bilderna sen... Det kommer ta tid ;)

Svar: Aaa, sånn där så att du kan lägga massa bilder ovanpå varandra så att det blir helt översnygg skärpa över hela bilden?Så roligt med nya prylar:p
Anna

2012-07-25 @ 00:02:49
URL: http://fiaelise.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack vad gullig du är! Jag hör av mig! Nu ska jag på semester till Frankrike en vecka men sen drar jag nog igång det för jag verkar få ihop tillräckligt många trots OS.

Fasen vad avundsjuk jag är på ditt objektiv! Var köpte du ditt? Kanske att det blir ett sånt i present när allt är klart med jobbet :) Ska du åka hem till Sverige snart?

Massa kramar!

Svar: Jag köpte det på fotokungen.se
Härligt med Frankrike, vart precis ska ni? Åker till Sverige nästa fredag, ska bli skönt med lite längre semester, även om det bara blir strax över en vecka :) Kramar!
Anna

2012-07-25 @ 11:08:12
URL: http://www.pysselochknap.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0