Med näsan i ullen

I förra veckan fick jag den sista leveransen från Spinspiration innan de la ner, roligt men lite vemodigt.

Det blev 200 gram merino i rosa/aubergine/crazylila och 150 gram merino-silke i carzyrosa. Jag har inga planer för vad jag ska sticka av det i framtiden, men jag hittar säkert på något!




Kommentarer
Postat av: eddy

å vilka härliga färger!! älskar dem båda två.



jasså? blir det bättre att färga ren ull alltså? hmm.. men jag spinner på så får vi se hur det blir. fast nu när jag köpt zauberball så kanske det inte blir så mycket spunnet numer. jag vill ju näversticka!!!

kramkram

2011-03-07 @ 15:21:13
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: eddy

aha, aha. då är jag med =) det blir nog att jag färgar det färdigspunna ändå. kul förresten att börja plantera. har själv satt en ny krasseskörd här hemma.. inte så avancerat men ändå=) kram

2011-03-07 @ 18:37:07
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: mia

Vad mjuk och härligt det ser ut. Jag har förstått att det verkligen blir tomt i Sverige utan spinspiration. Hoppas inte vårat norska Spinnvilt går samma öde i möte.. Den nystmaskinen ser praktisk ut. Hoppas du snart får din rock, vilka garner detta blir :)

2011-03-07 @ 21:31:37
URL: http://mialivet.blogspot.com/
Postat av: eddy

jag tror jag övervärderade mina minnesförmågor gällande hur man stickade den här sjalen. det gick ju faktiskt inte alls vägen... jag får nog ha en privatkurs med lillavackraanna nästa gång hon kommer ner till kusten =) kram på dig

2011-03-08 @ 11:48:20
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0