För varenda unge!

Jag är en av Unicefs blogg-ambassadörer. Det innebär att jag här på bloggen uppmärksammar kampanjer som Unicef genomför - för varenda unge.

Snart är det dags för Humorgalan, den 1 maj går den av stapeln klockan 20.00 på TV4. Där blandas humor av och med några av Sveriges främsta komiker med en insats att värva så många nya världsföräldrar som möjligt. Som världsförälder stöder du inte bara ett enskilt barn eller by utan barn över hela världen som behöver hjälp.

Har du inte möjligthet att bli världsförälder kan du ändå bidra på ett enkelt litet sätt.
 Unicef-nålen kostar bara 20 kronor, pengarna går till att stötta barn i nöd runt om i hela världen.
Köper du två nålar kan det ge 20 doser vaccin till småbarn, i Sverige hade du fått två koppar kaffe för samma summa.

Så hoppa över nästkommande koppar kaffe och stöd barn som har det sämre ställt istället!
Om du hoppar över kanelbullen också kan du köpa något i Unicefs Gåvoshop, allt från mässlingsvaccin till myggnät, sagoböcker och fotbollar. Kanske kan handla något i någon annans namn som present istället för en bukett blommor nästa gång du är bjuden på kalas.
Vill du också blogga för varenda unge? KLICKA HÄR! det tar inte längre tid än att skriva ett vanligt inlägg, tillsammans kan vi sprida medmänsklighet och nå ut till många fler!


Kommentarer
Postat av: eddy

tack för tipset=) klart vi vill ha ett sådant schema, vad gullig du är!!

fast nu de första veckorna handlar det bara om att RÖJA och RÄNSA och RÖJA och RÄNSA! Det är ett galet renoveringsprojekt och jag var där idag för första gången och försökte gräva fram hallonhäcken=)men sen tar vi gärna all expertishjälp med odlingscheman och grejer. du kanske rent av vill komma med och kika någon dag? det är en kvarts promenix ifrån där jag bor ungefär. krameli

2011-04-24 @ 20:33:34
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: eddy

ja, hallon är mumsigt!!! den kommer säkert bli superbra men som sagt, det är verkligen massvis att göra. jag var där ett par timmar i morse och fortsatte utgräningarna=) förresten... kommer du till helgen? hinner du ses på fredag eller något innan ni ska färga och spinna??? kram

2011-04-25 @ 12:33:04
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0