Koncentrationsklubben

Idag var det åter dags för dessa, nästan veckoliga event, då jag och mina favorittjejer träffas, stickar, äter och pratar (mest om stickiga saker).

Idag var det snarare ett Koncentrationsklubben AB hemma hos Evelina, dagens värd, när hon och Elin försökte klura ut hur många maskor Evelina skulle lägga upp för att sticka sitt kommande projekt med ett tjockare garn än vad mönstret rekommenderade. Jag var inte så involverad och vet inte om de riktigt kom fram till något, om de nu kom fram till något så får vi se om det var rätt framkommande när västen Evelina ska sticka är färdig..

Det var lika trevligt som alltid, och på söndag är det dags igen.."hmm..342 maskor eller 85 maskor, det är frågan..""jag är ganska irriterad över min basker som inte blev en basker.."blir det inte rätt så blir det fel och då blir det inte rätt, så gör om, gör rätt!


Kommentarer
Postat av: mia

tycker mig se vissa likheter med min stickning. det jag klarar bäst är att räcka upp det jag har gjort :)

2011-04-01 @ 19:33:44
URL: http://mialivet.blogspot.com/
Postat av: eddy

haha=) ja jag känner igen alltihop=) men baskern börjar ta sig nu faktiskt. ska blocka den ytterligare en gång men det känns som om det finns hopp om den huvudbonaden. superkul var det i alla fall å ja, vi ses på söndag.jo justdet ja... kan du inte skicka den där länken till mig (12 in 2011) är du sockersöt=) krameli

2011-04-01 @ 23:04:48
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: MiA

Hej Anna!

Jag köper sarisilket från Wingham

http://www.winghamwoolwork.co.uk/... och javisst får du lägga upp fotot ^^Ha en skön helg!

MiA

2011-04-02 @ 17:48:14
URL: http://minspiration.blogspot.com
Postat av: eddy

jojjo. baskern blev riktigt finemang faktiskt. den behövde bara en rejäl utskällning (och lite blockning) för att förstå att den var en basker. nu sitter den fint på huvudet. inte lika pösig som på bilden men jag gillar den skarpt. nu är jag sugen på att sticka en matchande halsduk. fast jag har ju tusen andra saker att sticka som du vet=) är nästan klar med rabarberpajen också så jag tänkte casta on västen på söndag hos dig. får jag låna dina 2,5or i 15 varv??? vi ses imon, krameli

2011-04-02 @ 18:24:02
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: Ann-Britt

Härliga bilder! Vilken koncentration!

/Ann-Britt

2011-04-05 @ 22:25:53
URL: http://ratoavig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0