Spinnrocken och jag

Hej,

Jag har köpt en spinnrock så jag har inte tid att blogga.

Hejdå!

Kommentarer
Postat av: eddy

okej=) hur många nystan gjorde du åt? är det okej om jag gör en likadan förresten, kanske lite trist men den var ju sådär galet snygg att man nästan svimmade lite grann. de där vackra färgerna.. fast först får du såklart lära mig hur man gör=)



jag har precis börjat med bugg... jag och min pojkvän gick en nybörjarkurs i våras och det var så ofantligt kul att vi nu börjat med fortsättningskursen. men vad kul att du dansar show! jag leder ett showdans-inspireratpass på fyisken, ett gym här i göteborg varje vecka och det är superkul. men det är ju showdans inspirerad från konståkningsshowerna jag varit med i..

vad är det för folkdans du dansar? det låter ju superspännande. kan du lindyhopp? det är nästa punkt på min att-lära-mig-lista något som verkar helt galet kul



kramkram

2011-02-21 @ 22:23:52
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: The Knitting Seaman

Ha ha! Rätta takter! :)

2011-02-21 @ 22:32:52
URL: http://theknittingseaman.blogspot.com
Postat av: mia

Förstår det, man fastnar där vid tramporna :)

2011-02-21 @ 22:32:54
URL: http://mialivet.blogspot.com/
Postat av: eddy

åå.. det låter urkul! jag har bala noll koll på allt det där så ni får räkna med att leda en blind=) men visst skulle man ha med sig egen ull? var får man tag på det? eller kan man färga garn också?? jag kan ju inte göra så mycket med ren ull eftersom jag inte kan spinna det.



vad gulligt av dig att du låer mig göra en liknande sjal. den är ju som ett hel smultronrabatt som man bara vill äta upp. jag gillar även att den är lite mindre i storleken för då kan man använda den till härliga vår- och sommarkvällar utan att den blir för varm.



kramkram

2011-02-22 @ 12:48:24
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: eddy

åå vad kul!!! det vill jag verkligen prova... eller är det kanske bäst att jag låter bli så att jag inte blir fast i spinnträsket med er andra kanske=) haha, klart jag vill prova! ska se vad jag har i fyndgömmorna.. något ullgarn bör jag ju hitta. kanske kan köpa lite ull av dig så att jag både kan färga och spinna det?? ska i alla fall skriva in det i kalendern nu direkt.



å vad härligt!! jag älskar när man gör sådana fynd. man är liksom lycklig i flera veckor efterråt. jag köpte en norsk fjällparkas förra helgen, helt oanvänd och från 60talet ungefär. så galet snygg att man nästan ville göra en piruett mitt där bland alla folk. du får visa mig stövlarna på tisdag=) kramkram

2011-02-22 @ 14:24:27
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0