Man får väl ångra sig..

Härmed måst jag nog ta tillbaka allt ont jag sa om de däringa spetssockorna i förra inlägget..

Efter att ha kastat en snabb blick på mönstret i torsdagskväll trodde jag att jag skulle avlida. Men sen bestämde jag mig för att läsa noggrant och helt enkelt andas och inte panika till det och tänk så bra det gick! Med lite telefonassistans av Elin på short-row tån så gick det som en dans sedan!
Nu har båda sockorna fått vars en short-row häl och det är dags att börja sticka skaften.
Kanske kommer sockorna få sig en omgång i ett marinblått färgbad eftersom de trots allt blev så snygga..

Igår träffade jag en kompis från gymnasiet över en fika på Husaren. Vi hade inte setts på 3,5 år men det kändes som igår. Till min stora glädje bor och pluggar även hon i Göteborg så det kommer definitivt bli fler fikor när jag väl bosatt mig här.

En liten stunds stickmys hann jag med hemma hos Eddy innan det var dags för henne att bege sig till sitt säkerhetsarbete på Liseberg.Det var inte helt lätt att fota när jag sitter i sängen med PrinsPhilip tungt sovande bredvid mig i en 90 säng.
Både han jag och jag pratar en del i sömne och inatt har han berättat plotten i filmen "the Commander" för mig och att han såg den igår, mycket klart och tydligt. Sen bad jag honom lägga sig på mage för att han snarkade varpå han sa att "jag ska bara fallerallera, lalalala". Vi har ganska roliga inspelningar på Sleep Talk-appen när vi pratar i sömne med varandra, knasiagre kan det knappast bli.


Kommentarer
Postat av: Agneta

Ni har ju kul när ni sover ni! Det låter riktigt trevligt.

Och vilka fina sockor du gör, jätteduktig är du, mönster och grejer....

Agneta kram

2011-05-15 @ 13:26:16
URL: http://www.snackskalsdalen.blogspot.com
Postat av: Elin

Gillar faktiskt också mönstret, trots att jag repat upp det si så där 20 gånger. Har skitsvårt för spets. :SOch garnet blev ju inte så jäkla tokigt det heller...

2011-05-15 @ 18:13:16
Postat av: Miastickar

Vad du är duktig!

2011-05-15 @ 19:19:55
URL: http://www.miastickar.blogspot.com
Postat av: Garntrollet

Jättefina! Men jag förstår inte... Har du inte stickat spets tidigare..? För det syns inte i så fall, supersnygga blir strumporna.

2011-05-16 @ 18:24:42
URL: http://www.garntrollet.se/blog
Postat av: eddy

jajjamensan det är den lövsjalen. jag vet, den är helt magisk! egentligen skulle jag vilja göra den till en kofta för det är ju så jag tänkt mig den där lövkoftan jag tjatat om men inte hittat. men vi får se, garnet räcker nog inte så det får bli en sjal. den är ju döläcker den med!

spinner av ullen vi köpte av elin + en multifärgad jag köpte på world of wool just för detta. det blir urläckert=)så du tänkte med sticka den?? vilken färg blir det måntro?

2011-05-16 @ 21:40:36
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0