På gång i stickverkstan

Nog för att jag har mycket att göra med både jobb, examensarbete, balkongbestyr, sådder och odlingslott. Men det betyder inte att det inte finns tid och utrymme för en del handarbete.

Det är mycket på gång i stickverkstaden, förutom de projekt jag jobbar på finns det nog både ett och tre UFO:n som väntar på lite uppmärksamhet..

This is what's going on!Sommargarnet håller på att omvandlas till en sommarklänning, bakstycket är färdigt och framstycket halvfärdigt. Såklart tyckte Muffin att hans svans skulle bli ett utmärkt tillägg till bildenDen fluffade grapefrukten håller på att bli ett inte så fluffigt garn, ska bli spännande att se slutresutatet!Köttfärsgarnet och den Döda Duvan har fått äran att bli ett par vantar. Färgerna ser väldigt bra ut, jag hoppas bara att det räcker till mina Fornicating Dear Mittens..

Kommentarer
Postat av: mia

Stackars Emil då, när gammelfar får råda. Möss är söta men kanske inte inne i huset. Dina plantor passar bättre, vad kul med lejongapet, anar inte om dom får samma färg, kan bli kul att se :)

2011-04-14 @ 17:01:03
URL: http://mialivet.blogspot.com/
Postat av: mia

Den där förstod du inget av, jag hade två kommentarfält öppna står och lagar middag... skulle säga att din köttfärs och döda duva ser fantastiska ut och ditt garn du spinner också :)

2011-04-14 @ 17:05:00
URL: http://mialivet.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Ha ha haa! Det är min Emil Mia skriver om!

Kul för mig att hitta till dig tack vare det. Jag besöker dig gärna igen.

Ha en trevlig helg!

Hälsningar

Lisa

2011-04-15 @ 09:03:32
URL: http://lisainthewoods.blogspot.com
Postat av: eddy

haha! sådanna träningskläder har jag såklart redan=) annars fick man ju inte gå kursen...jag och elin var och hämtade spinnisn idag. ojojoj vad kul!!!! jag kan knappt bärga mig att sätta mig vid den nu!! ps, du saknades på redbergs idag =( kom hit!!!!

2011-04-17 @ 20:09:03
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: eddy

ja då har det ju inte gått någon nöd på dig minsann=) låter som en helt perfekt helg.topsbnden köpte jag av mia för en allt för liten peng så jag hade något att börja på... fast än har jag inte vågat sätta tänderna i dem, jag ville ju vänja mig först. hon har färgat dem själv å de är helt underbart fantaststiska! ska visa bild på dem jag lovar=)

kramkram

2011-04-18 @ 19:31:16
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: mmiastickar

Muffins förgyller absolut bilden! Döda duvan och köttfärsvantarna blir nog jättefina! Visst är det en borderterrier vi har.

2011-04-18 @ 21:42:54
URL: http://www.miastickar.blogspot.com
Postat av: miastickar

Min kommentar försvann nog ut i cyberrymden! Muffins svans förgyller absolut bilden, döda duvan och köttfärsvantarna blir nog jättefina! Visst är det en border terrier vi har.

2011-04-18 @ 21:47:01
URL: http://www.miastickar.blogspot.com
Postat av: eddy

hej=)

jo på ett sätt är det ju som rundstickning, fast man stickar ju bara över en sticka (med två tippar).. så man får ju se till att dra garnet runt sladden från maska fyra när man återigen ska sticka maska 1... förstår du?? kram=)

2011-04-19 @ 18:45:26
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: eddy

å vad söt du är!!! klart vi gärna tar emot. vår lott är över 100m2 så vi har plats för alla möjliga fröer och grönsaker=)och du... du får använda två stickor, men bara om du är snäll=)

kram

2011-04-20 @ 11:42:35
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: MiA

Oj vad läckert!

2011-04-24 @ 16:20:25
URL: http://minspiration.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0